עוגת תפוזים (של ניקי b)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים

אופן ההכנה

גודל תבנית a4 / 26

לשים במיקסר את הביצים ולהתחיל להקציף במהירות נמוכה, להוסיף באיטיות את הסוכר, להגביר את מהירות המיקסר לבינוניות גבוהה במשך 2-3 דקות.

להנמיך את המהירות ולהוסיף את השמן, תפוזים, קמח ואבקת אפייה, לערבב במהירות נמוכה עד שהבלילה אחידה.

*לשמן תבנית, לפזר מעט סוכר בתבנית, לשפוך את הבלילה ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות, ל45 דקות או עד שהעוגה זהובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סגור
סגור

התחבר

סגור

סל קניות (0)

סל הקניות ריק No products in the cart.