מצרכים לבסיס העוגה
- 1 שרוול ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה מומסת
- 4 שמנת חמוצה של פעם
- 3/4 כוס סוכר
- פודינג וניל
- 4 ביצים
מצרכים לקרם
- שמנת מתוקה
- כף פודינג
- 3/4 כוס חלב
* אפשר להחליף ב-2 שמנת חמוצה + 4 כפות סוכר
אופן ההכנה
חממי תנור בחום 200 מעלות
תרסקי את הביסקוויטים, שפכי את החמאה המומסת, ערבבי ושטחי היטב לתבנית בינונית.
ערבבי את השמנת, הסוכר, הפודינג והביצים ושפכי בצורה אחידה על הבסיס.
להכניס לתנור ל-50 דקות והניחי להתקררות.
אופן הכנת הקרם
להקציף את השמנת, הפודינג והחלב למרקם אחיד ותמרחי את הקרם בעדינות על העוגה.






















קודם
הבא