שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים לבסיס העוגה

מצרכים לקרם

* אפשר להחליף ב-2 שמנת חמוצה + 4 כפות סוכר

אופן ההכנה

חממי תנור בחום 200 מעלות

תרסקי את הביסקוויטים, שפכי את החמאה המומסת, ערבבי ושטחי היטב לתבנית בינונית.

ערבבי את השמנת, הסוכר, הפודינג והביצים ושפכי בצורה אחידה על הבסיס.

להכניס לתנור ל-50 דקות והניחי להתקררות.

אופן הכנת הקרם

להקציף את השמנת, הפודינג והחלב למרקם אחיד ותמרחי את הקרם בעדינות על העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סגור
סגור

התחבר

סגור

סל קניות (0)

סל הקניות ריק No products in the cart.