מצרכים לבסיס העוגה
- ¼1 כוס קמח
- כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 50 גרם חמאה רכה / ¼ כוס שמן
- ½ כוס שמנת מתוקה
- ½ כוס סוכר
- כפית תמצית וניל
- כפית גרידת לימון
- כף מיץ לימון
מצרכים לגבינה
- 500 גרם גבינה לבנה למריחה
- 100 גרם שוקולד לבן (לא חובה)
- ½ כוס שמנת מתוקה
- ½ כוס סוכר
- ביצה l
- שקית סוכר וניל
- 2 כפות קורנפלור
- כפית גרידת לימון
אופן ההכנה
למרוח את מלית הגבינה על הבסיס, אפשר לפזר מישמיש, פטל ועוד.
להכניס לתנור ל-40 דקות בחום 160 מעלות , או ל-10 דקות בחום 180 מעלות.




קודם
הבא