עוגת גבינה אפויה – חלום!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים לבסיס

אופן ההכנה

לערבב הכל, לשטח בתבנית ולאפות על 180 מעלות ל-10 דקות, עד שמשחים.

מצרכים לבסיס

אופן ההכנה

בקערה אחת- להקציף את החלבונים והסוכר לקצף תפוח (במשך 3 דקות)

בקערה נפרדת- לערבב את החלמונים עם הגבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור ליצירת בלילה ללא גושים.

לקפל את קצף הביצים לתערובת הגבינות.

שופכים על הבסיס האפוי

אופים 40-45 דקות בחום 170 מעלות

לציפוי

כל מה שאוהבים! – ריבת חלב, שמנת, קצפת ועוד…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סגור
סגור

התחבר

סגור

סל קניות (0)

סל הקניות ריק No products in the cart.