מצרכים לבסיס
- ½1 כוסות קמח
- 100 גרם חמאה מומסת
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שקדים מולבנים (אפשר גם קצוצים)
אופן ההכנה
לערבב הכל, לשטח בתבנית ולאפות על 180 מעלות ל-10 דקות, עד שמשחים.
מצרכים לבסיס
- 6 ביצים מופרדות
- ¾ כוס סוכר
- 750 גרם גבינה לבנה
- מיכל שמנת חמוצה (200 גרם)
- 4 כפות אינסטנט פודינג
- 3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
בקערה אחת- להקציף את החלבונים והסוכר לקצף תפוח (במשך 3 דקות)
בקערה נפרדת- לערבב את החלמונים עם הגבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור ליצירת בלילה ללא גושים.
לקפל את קצף הביצים לתערובת הגבינות.
שופכים על הבסיס האפוי
אופים 40-45 דקות בחום 170 מעלות
לציפוי
כל מה שאוהבים! – ריבת חלב, שמנת, קצפת ועוד…




קודם
הבא